There was an error in this gadget

Tuesday, 4 December 2012

kesedihan ini memerlukan kegembiraan


assalamualaikum..

maaf tau eira sebenarnya eira sedih sbb eira hampir kne tinggalkan bf eira..eira syg dia tau..tapi dia dah berubah mcam dah xsyg eira lagi..eira xtahu nak cakap apa lagi sedangkan eira bersungguh-sungguh untuk jaga hubungan ni..tapi hubungan ni hancur..yang buat eira sedih..bila keluarga eira tanya sal akim air mata akan jatuh..tapi eira sabar..eira terpaksa buat happy depan family eira..eira syg sangat kat dia..setiap malam eira bimbang kat dia..tapi xde orang tahu pun perasaan eira..xkan eira nak cakap kat dia ,eira benci dia sedangkan eira syg dia.kalau eira cakap  memang eira xkan pernah untuk berhenti keluarkan air mata..setiap kali pandang wajah dia dalam gambar eira teringat masa eira happy bersama dia..setelah benda ni berlaku semua nya GONE.. sekarang eira rase xsedap aty xtahu kenapa..hidup eira kosong..''mak,ayah,abg,kakak,adik ,eira mintak maaf sebab eira terpaksa bohong ,eira happy sehingga mak n ayah susah payah bawak eira g klinik..eira sedih sebab susahkan family eira sendri..hari tu pun ayah susah payah ulang alik dari hospital tengku anis pasir puteh untuk selamatkan eira..sekarang susah payah bawa ke klinik sebab eira lemah tambah dengan tension..eira xnak dah bagi keluarga eira keluar air mata sebab eira..hari x-cdent mak nges sehingga mak abaikan kesihatan mak,,pah tu semua nges sebab eira masuk bilik bedah hingga keluar bilik bedah.jadi kali ni mak nak eira happy.so eira terpaksa tunjuk happy..eira tahu selama ini eira xpenah buat family eira sedih kerana eira..tapi hari tu keluarga eira sedih..dan eira mnx maaf mak kenapa eira xcerita orang panggil eira 'cacat' sebab eira xnak keluarga sedih..lau keluarga sedih eira akan ingt kat semua orang, arwah atok,kawan, ex dll.." ''akim eira mnx maaf sebab eira terpaksa tipu akim.selama ni eira pengsan eira xbagitahu akim..sebab eira xnak akim sedih tapi tetiba akak dah bagitahu akim..akim eira syg hakim..eira yakin kite boleh hidup bahgia dgn usaha kita tapi akim sygkan owg lain daripada eira sendiri..eira xboleh halang akim .eira redha dan pasrah apa yang berlaku..tapi eira syg akim..eira xboleh tinggal akim..eira syg akim ..eira xleh lepaskan akim atas tangan orang lain..maafkan eira''

okey lha eira sedih mood eira dah xboleh nak menulis..assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment