There was an error in this gadget

Wednesday, 25 January 2012

sedih sgt

aq nya best skrg dah nk lupa kan aq..dia sanggup bg adik dia ckp..mase aq cll selalu kene lyg adik dia..dia buat aq ni cm sampah...aq syg kat bf aq..tapi aq xsuke perangai cm ..sejak kwn aq xde dia berubah 100%..dan aq xtau nk buat cm ner agy..aq mnx tolong akk angkat dia..malah akk angkat dia xboleh tolong aq..skrg rahsia penyakit aq .aq xkan bg tahu sape2..biar lha aq rahsia yang penting sgt aq syg dia..sejak hari tu aq selalu rase nk mati je bila jd cm ni..tapi aq sbr sbb aq tahu aq syg dia...tolong lha pulihkan hubungan aq..aq nk mnx putus selalu dia mcm xnk je...aq syg dia..blog aq yang dlu dah hilang password..ish xpe  lha Allah nk menduga aq kot..dia xtahu pun setiap malam aq menangis..tapi kwn2 aq selalu keluar kan nama..saat2 kwn keluar kan nama dia sering bela dia...mak aq,family aq,dan sedara aq semua dah tahu tentang aq dan dia...tapi aq hrp suatu hari nt aq akan bersama nya.amin..tapi korang tolong doakan aq ye...moga2 dia tu jodoh aq...dah dua tahun aq bersama nya...hati aq hanya untuk dia je...lau aq xdpt dia ,aq xnk kahwen..

No comments:

Post a Comment