There was an error in this gadget

Sunday, 16 February 2014

saya tetap sayang awk selalu sayang

assalamualaikum .. hai awak .. Saddam B Shabir ,ini saya punya boyfriend.. saya harap hubungan kami kekal sampai kami tutup mata .. awak ,saya sayang dia .. Apapun masalah kami,kami akan terus settel dah xpayah tunggu beberapa hari baqu nak settel .. kami xsuka gaduh lama2.. lagipun saya langsung tak boleh tunggu lama kalau ada masalah .. settel awal baqu boleh hidup .. saya sangat rindu dia.. walaupun dia jauh ,tapi saya merasa dy selalu dekat dgn saya.. Btw sayang, saya selalu doakan yang terbaik untuk hubungan kita DEAR,, Dulu saya memang langsung tak leh terima dy,sbb dy selallu sibuk dgn kerja dy sampai abaikan saya.. tapi sekarang alhamdulilah saya boleh terima.. sebab dy lakukan semua tu untuk keluarga dy,mybe jugak saya .. sayang maafkan saya selama ni bersangka buruk terlalu memikir kecemburuan saya terhadap awak pada orang lain.. thanks sayang awk telah membuat saya sedar dan terus bangun dari kesilapan saya.. sayang saya cuba untuk tak call awak n mesej awak,tapi hanya untuk 2 Hari je saya boleh bertahan .. tapi thanks sayang .sebab awk hantar mesej dahulu sebelum saya.. saya rase happy sangat gemok .. sayang balik lah kelantan nanti cuti ,boleh kita jumpa,keluar sama2, saya masih rindu masa pertama kali saya jumpa awak.. awak tunaikan lah permintaan saya Jika saya tidak pergi Pahang,, nanti kalau saya pergi pahang awak pulak yang balik negeri sembilan tinggalkan saya sorang-2.. sedih tau.. sayang ,selama ni zaki banyak memberi pesanan pada saya,dy selalu pesan supaya saya tak jeles melampau,dia selalu cakap awk memang seorang yang setia,awak memang seorang yang baik hati,awak seorang yg suka tolong orang.. tapi Alhamdulilah semua tu saya boleh kawal..saya bukan nak cakap pasal zaki kat sini.tapi saya nak cakap pesanan dy pada saya .. thanks sebab kenalkan saya pada zaki n haziq.. sayang ,kawan yang saya pernah bawa jumpa awk semua tu kawan baik saya sayang .. awak tak perlu lah bimbang,kalau saya keluar mybe dengan yuni,farina,atau ain  .tak de dah kawan yg dekat dgn saya dah kecuali dorang .. awak setiap detik,setiap masa,setiap minit,setiap jam,setiap hari,setiap minggu,setiap bulan,setiap tahun saya tetap akan sayang awak sampai tutup mata.blogger saya biase2 jerr.. ini saya ceritakan isi hati saya pada orang yang saya sayang selain family .. 1st family.. sayang setakat ini je lah saya menaip sebab nak pergi masak pulak nanti awak balik ,saya akan hubungi awak,, bye sayang .. I Love You Forever .. Assalamualaikum



''Kekuantan Tidak Datang Dari Kemampuan Fizikal,Tetapi Ia Datang dari Semangat Tidak Pernah Mengalah''

''Man Jadda Wajada'' ,
''Sesiapa Yang Berusaha,Dia Berjaya''

No comments:

Post a Comment