There was an error in this gadget

Saturday, 25 May 2013

Memori Sekarang (8GP)

Hey ! Morning Gurls and boy ..

Korang sehad ? maaf  ye saya tak dapat nak update blog ni .. Harap maklum la sekarang ni dok Form 6 susah la sikit .. kerja Pa,SJ ,Geo , MUet pun banyak lagi sekarang ,,. At least saya mnx maaf kalau tak berkesempatan untuk tegur korang .. Korang, saya harap korang dlam keadaan baik-2 aje okey ..
saya kat sini okey-2 je korang tak perlu bimbang  ..

semalam pergi terengganu ,aish balik-2 buat hal .. Habis orang sakit kerana memakan makanan kat kenduri kahwen hari jumaat .. sampai saya demam ..
huhu ...

tengok ni muke happy budak ni .. xla comey sgt cume boleh la sederhana dgn orang ramai ni kan .. walaupun agak malu sikit :P

                               hey ! korang ,ni la budak yang xseberapa comey ..hanya biase2 je ..


No comments:

Post a Comment