There was an error in this gadget

Friday, 20 July 2012

luahan hati separuh hilang

awk,sy bimbang sgt..sekarang kite relationship..pah tu lepas  ni awk ckp fullstop relationship kte...hmm serioussly sy bimbang..sy xnk kene kecewa..tadi pun sy dah kecewa sgt2..tapi tipu perasaan sy kat awk..td suara sy slow sbb sy sedih...biar lha sy kan xbertuah kot...saya xtahu lha betul or x awk ckp xnk tinggal sy tu...and then skrg ni betul2 sy syg awk...sy ingtkan awk dgn sy lebih relationship bertahun2 tapi skrg pun awk dah mnx fullstop..kalau bole sy nk relationship ni lebih daripada sy kapel dgn zahin hmpir dua tahun...tapi xmungkin awk boleh teman sy..xpela nanti sy belajar untuk terima sebgainya...sy sedeh xpe asal kan awk jgn sedeh...sy nk sgt tengok awk happy...sy xnk awk sedeh...kalau awk nk tinggal sy pun sy jgk tengok awk happy ...now,sy dah fikir semua nya ..

No comments:

Post a Comment