There was an error in this gadget

Thursday, 23 February 2012

:::SaYang:::



Assalamualaikum kawan2..:)
Seperti minggu sebelum ini, sekarang eira masih lagi dalam exam mood...
maaf andai ada blogger yg menjenguk dan tiada hadiah yang dapat eira berikan..isnin ni, minggu exam mmg x dpt diatur dngn baik... mungkin kesibukan masa time untuk belajar menyiapkan folio menyebabkan gambar belum siap..Plus suka main2 dalam kelas& tak sabar2 nak keluar bila waktu sekolah hampir berakhir.. ngee~~~

menyebabkan perjalanan waktu exam tidak seperti yang pernah dilalui sebelum ini..
masih bnyk paper yang bakal eira lalui isnin,selasa hngga khamis depan..
masih awal?
ramai berkata begitu.. bagi eira sepatutnya sabtu lepas dah bersenang lenang menenangkan otak untuk persiapan mental.. hehe
tengoklah.. sedang usaha.. hari ni siapkn nota :) ( belajar manyak susah.. tQ to kawan2..

and ada 1 berita baik eira terima hari ini..owg laen dapat result..eira lom tahu mcm mane agaknya....

perancangan hari nak belajar hari isnin exam.... aduilah~~~

camna nak study ni.. beberapa kertas masih blur2 lagi.. . sekali belajar rupanya flip flop

takpeeira .. kuatkan semangat.. kepada sahabat2 yang sudi melayanieira , menunjuk ajar menegur mana yang salah.. tQ a lot.. diri ini masih banyak kekurangan.. sering alpa dan kadang2 blur.. huhu.. sangat manyak eira tulis hari ni.. yelah hari ni bermain nombor je kat buku.. so lepas tension ni.. times up... i've go now.. masih banyak belum ditelaah... tQ all of u.. pray 4 me kk..
may Allah bless us.. Sayang semua

No comments:

Post a Comment